Välkommen till Hammarskrot Bildemontering

Vi är en auktoriserad och miljövänlig bildemontering som erbjuder kostnadsfri hämtning och skrotning av ditt fordon. För att boka tid för hämtning fyller du i bokningsformuläret till höger eller ringer oss på 0768-086060. Det går även utmärkt att kontakta oss på Facebook. Vi svarar vanligtvis redan samma dag.

Öppettider

    Måndag - Fredag: 08:00 - 17:00

Bokningsformulär

Din bokning är nu skickad till oss.Vi kommer att svara digså snart som möjligt.
Fyll i de obligatoriska fälten.

Boka gratis Upphämtning

Vi hämtar ditt fordon tryggt, enkelt och kostnadsfritt. Fyll i bokningsformuläret eller ring oss så bokar vi in en tid för hämtning. Det går även bra att skriva till oss på Facebook.

Registreringsbevis

För att hämtningen och skrotningen ska kunna genomföras behöver du därför ha giltig legitimation samt del 2 av det senast utfärdade registreringsbeviset (den gula delen) vid överlämningen. Om du saknar registreringsbevis beställer du ett nytt genom att besöka transportstyrelsens hemsida eller genom att ringa Transportstyrelsen på 0771-25 25 25.

Hämtning

Bilen hämtas & skrotas inom 24 timmar. Vid hämtningen får du ett motagningsbevis om du är närvarande.

Hammarskrot Bildemontering är en auktoriserad Bildemontering.

Vi finns på Dalsängsvägen 65 i Backberg, Kungsgården. Ett litet samhälle som ligger strax väster om Sandviken i Gästrikland. Vi har som målsättning att hålla en hög och bra personlig service och god kvalitet till låga priser.

hero image

Redo att Skrota din bil?

Vi erbjuder gratis upphämtning av din bil på följande platser:

Västmanlands län

Gävleborg län

Dalarnas län

Uppsala län