Så här behandlar Hammarskrot Bildemontering dina personuppgifter

I den här integritets policyn beskriver vi hur Hammarskrot Bildemontering behandlar dina personuppgifter. För Oss är det viktigt att du ska känna dig trygg med att Hammarskrot Bildemontering AB behandlar dina personuppgifter på ett säkert och lagligt sätt. Sekretess för dig som besökare här på Hammarskrot är viktigt för oss.

1. Vem ansvarar för dina personuppgifter?

Hammarskrot är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter och ansvarar för att sådan behandling sker på ett lagligt sätt.

2. Hur samlar vi dina personuppgifter?

Hammarskrot samlar in personuppgifter som du lämnar till oss när du är i kontakt med oss via vår hemsida, e-post, våra sociala medier eller på annat sätt.

"hammarskrot.se" i sig samlar inte in eller sparar din IP (Internet Protocol) adress, din ISP (Internet Service Provider, t.ex. Glocalnet, Bredbandsbolaget eller Telia), vilken webbläsare som används för att besöka vår webbplats (t.ex.Chrome, Internet Explorer eller Firefox), den tid du besökt vår webbplats och vilka sidor du besökt i hela vår webbplats. Inte heller använder webbplatsen några cookies eller liknande. Dock så samlar Google in en del information via eventuella annonser eller analysprogram.

3. Hur länge sparar Hammarskrot dina personuppgifter?

Dina personuppgifter sparas endast så länge som det finns ett behov av att spara dem för att fullgöra de ändamål som uppgifterna samlades in för i enlighet med denna Integritetspolicy.

4. Användning av personuppgifter

Vi kommer inte använda några av dina personuppgifter eftersom vi inte samlat in några uppgifter överhuvudtaget. Dock så kommer den mailadress som används för eventuellt mail till oss att eventuellt användas för att skicka ett svar på mailet. Mailadressen kommer inte delges tredje part.

5. Avbokningspolicy

Avbokning görs senast 24 timmar innan hämtning. Vid sen avbokning tillkommer en avbokningsavgift på 1500 kronor.  

Kontaktinformation

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor om vår behandling av dina personuppgifter.

Redo att Skrota din bil?

Vi erbjuder gratis upphämtning av din bil på följande platser:

Västmanlands län

Gävleborg län

Dalarnas län

Uppsala län