Bokningsformulär

Din bokning är nu skickad till oss.Vi kommer att svara digså snart som möjligt.
Fyll i de obligatoriska fälten.

Skrota bilen och gör en insats för miljön!

Många gamla och uttjänta bilar kan bli stående en längre tid utan att någonsin mer användas. Dessa bilar blir dåliga för miljön då de sakta men säkert sönderfaller och hamnar i vår natur. Att skrota bilen innebär inte bara att man blir av med en miljöfarlig produkt. Man ser dessutom till att så mycket som möjligt av bilen kan återanvändas.

Genom att skrota bilen hos oss på Hammarskrot Bildemontering så ser du till att cirka 85% av bilens komponenter kan återanvändas. Farliga vätskor i bilen tas om hand och hålls borta från naturen. Våra medarbetare är proffs på det dom gör och vår verkstad är en auktoriserad bilskrot. Att skrota bilen hos oss är helt kostnadsfritt och eventuell överbliven vägskatt betalas tillbaka till dig.

Lämna registreringsbeviset i bilen så avregistrerar vi bilen åt dig. Du slipper bekymra dig – vi ordnar med allt. Använd vårt online-formulär för att skrota din bil eller ring oss. Vi hämtar oftast din bil redan samma dag. Självklart helt utan kostnad, om bilen är komplett och motor, växellåda och original katalysator sitter kvar.